HOME

Downloaden Installeren Instellen Objecten Sloodle 2.1 Contact

SLoodle 2.0 rezzer - activeSLOODLE 2.1
In de herfst van 2012 is een update van SLoodle naar versie 2 gekomen. Deze versie is geheel voor OpenSimulator gebouwd.


 

Eerste indruk (10-10-12)
Na het uploaden van het IAR bestand in mijn inventory ben ik eerst maar eens gaan kijken wat er allemaal in de SLOODLE 2.0 REZZER zit. Bijna alle tools van versie 1.0 zijn ook hier weer te vinden en ik neem aan dat deze dan ook dezelfde functie hebben als in het verleden. De enige tool die ik niet meer terug zie is de PictureGloss.

Daarnaast zijn er nog vier nieuwe tools te vinden:

  • Scoreboard - te gebruiken met versie 1 viewers waar nog geen Media on a Prim op aanwezig is. De woorden worden gevormd door letters die als texture in het board geplaatst zijn.
     

  • Scoreboard (Shared media) - te gebruiken met v 2/3 viewer waar Media on a Prim op aanwezig is. De scores worden als webpagina vanuit Moodle op een prim getoond.
     

  • Tracker button - Hier kan inworld op geklikt worden. De klik wordt dan bewaard als tijdsmoment in de cursus.
     

  • Tracker scanner - doet hetzelfde als een tracker button, alleen detecteert deze of iemand in de buurt is.

De nieuwe rezzer is het best te bedienen in een V3 viewer waar Web On A Prim mogelijk is, dan verschijnt het menu direct on de rezzer. Voor oudere viewers, zoals Imprudence is het mogelijk om de bediening via een externe webpagina te doen. Werkt net zo goed maar ziet er niet zo gelikt uit.

Sloodle 2.0 rezzer - closed        

Creative Commons Licentie
2012 Nick Zwart

Dit werk is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie